Skip to main content.

Featured Artists

Forelsk deg i plakater av kunstnere fra hele verden! Disse unike designene av våre Featured Artists er håndplukket for å gi veggene dine det lille ekstra.

Cortney Herron henter sin inspirasjon fra naturen, selvrefleksjon og menneskene rundt henne. Hun benytter seg av både olje, akryl og digitale illustrasjoner for å skape sine kunstverk, en kombinasjon som gjør hennes arbeider så unike som de kan bli, med uendelige muligheter for skapelse.

Kunstnere med unik kunst

Her finner du kunstverk fra et bredt utvalg kunstnere. Artister som er basert over hele verden, med ulike stiler. Hvis du ser etter grafiske plakater med moderne teksturer, kreativ kunst med en vri eller lekne plakater med vintage stil, har du kommet til rett sted. Finn dine favorittplakater og bli inspirert av Heather Perry, Jonas Loose, Linnea Frank og mange flere.

Dekorer veggene dine med moderne og trendy kunst av disse kunstnerne for å gi hjemmet ditt det lille ekstra. Du kan også mikse og matche plakater fra forskjellige kunstnere for å skape din egen stil. Vi elsker alle disse kunstverkene og håper du finner noe for deg selv eller en du er glad i. Bli inspirert og utforsk kategorien vår med Featured Artists!