Skip to main content.

Rammer

Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr elegante trerammer i svart, hvitt, eik og lyst tre samt metallrammer med finish i svart, gullfarge, sølvfarge og kobberfarge. Rammene er tilgjengelige i åtte størrelser, i alt fra små fotorammer i 13 x 18 cm til store bilderammer opp til 70 x 100 cm.

Bilderammer og fotorammer

Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av rammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Velg mellom åtte forskjellige størrelser: 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm og 100 x 150 cm. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A3, A4 og A5, og de kommer i stilren svart aluminium og i eik.

STILIGE RAMMER SOM BESKYTTER KUNSTEN DIN

Våre rammer og bilderammer er ikke bare stilige – de beskytter i tillegg plakatene dine! Akrylglasset beskytter mot smuss og flekker og holder kunsten i god stand i lang tid. Kanskje liker du å bytte ut plakatene dine etter sesong eller humør, og da er en holdbar ramme din beste venn! Fordi rammene våre er så enkle å åpne fra baksiden, kan du enkelt bytte ut plakatene dine når du vil, og med enkle midler endre uttrykket i hjemmet ditt.

FARGER OG MATERIALER

Vi mener at kunst skal være for alle – lett tilgjengelig og prisgunstig uten å gå på kompromiss med design eller kvalitet. Derfor har vi utviklet prisgunstige rammer i ulike farger og materialer som kompletterer og forfiner plakaten, trykket eller fotografiet ditt. Trerammene våre finnes i klassisk svart, hvitt, ubehandlet eik og lyst tre. De moteriktige metallrammene våre med gullfarge, sølvfarge og kobberfarge har blank finish, og de svarte metallrammene har en stilren, matt finish.

Rammens farge og materiale utgjør en større forskjell enn man skulle tro. De kan brukes til å fremheve andre detaljer i interiøret, for eksempel i messing eller tre. Kombiner plakatene og rammene dine slik at de matcher både hverandre og resten av interiøret, eller velg en helt annen stil på rammen for å bryte opp og skape fine kontraster. Hvis du allerede har innredningsdetaljer i gull, skaper du lett en helhet i rommet ved å matche med gullrammene våre.

HVILKE RAMMER MATCHER PLAKATENE MINE?

Vi vet hvor vanskelig det kan være å bestemme seg for hvilke plakater du vil ha hjemme. Skal stilen være gjennomført, eller vil du ha motiver som bryter? Uansett hvilken følelse du ønsker å oppnå i hjemmet ditt, er vi sikre på at rammene våre kan hjelpe deg i jakten på det perfekte uttrykket!

Liker du naturmotiver eller fotokunst som går i jordnære toner, er trerammene våre i eik og mørkt tre et godt valg. Naturmaterialene samspiller fint med motiver i samme stil, men du kan selvsagt bryte med en ramme i gull eller sølv for å skape en følelse av luksus. Hvis du i stedet er fan av plakater med grafiske illustrasjoner i dristige farger, er kanskje trerammer i svart eller hvitt noe for deg! En hvit ramme lar motivet ta sin rettmessige plass på veggen, mens en svart ramme skaper kontrast og dybde.

TILBEHØR TIL RAMMER

For ekstra stilpoeng kan du kjøpe et passepartout som både fremhever motivet og beskytter plakaten din. Et passepartout fremhever motivet på en fin måte, og det blir en annen helhetsfølelse når du bruker litt ekstra tid på detaljene. I tillegg til å velge rammer i en av våre mange farger, gjør det seg også godt å blande klassiske rammer med andre opphengsløsninger for bilder! For variasjon kan du bruke en trendy plakathenger eller tilbehør som plakatklemmer, washi-tape og bildelister. Du finner alt i kategorien Tilbehør.

RAMMER SOM ER ENKLE Å MONTERE

Alle rammene våre har glassklart pleksiglass (rammene fra Moebe har akrylglass). Det gir lette og uknuselige bilder, og den smarte konstruksjonen gjør det også enkelt å montere rammen. Rammen åpnes på baksiden, og du kan enkelt plassere plakaten din uten å måtte bekymre deg for skarpe metallpigger som risikerer å lage merker i plakaten.

De små fotorammene våre i størrelsene 13 x 18 og 21 x 30 cm har i tillegg et bakstykke med støtte slik at rammen enkelt kan stå for seg selv. Perfekt hvis du har en kommode eller hylle med en liten plass som du ønsker å fylle! Alle bilderammene fra Desenio kan naturligvis henges både stående og liggende slik at du kan utforme bildeveggen din slik du selv vil.