Skip to main content.

SpaceFrog Designs

Plakater

Katherine fra SpaceFrog Designs vokste opp i en kreativ familie, og har eksperimentert og skapt siden hun var barn. Etter å ha studert oljemaling og grafikk, bruker hun nå ulike materialer som blyant, blekk, maling, akvarell og digitale metoder.

«Jeg ville beskrevet arbeidet mitt som rolig og balansert med mye farger og tekstur. Jeg legger ofte til et snev av metallisk for en kontrast».

Katherine får ofte ideer til arbeidet sitt midt på natten; hun vil deretter skissere eller male dem før hun overfører dem til datamaskinen for å gjøre siste finpussen.

«Naturen er kjerneinnflytelsen i arbeidet mitt. Jeg er fascinert av komplekse og enkle forhold mellom farger, former og teksturer».

SpaceFrog Designs plakater

I denne kategorien finner du plakater skapt av SpaceFrog Designs. Et ektepar som heter Katherine og Vernon fra Kentucky lager fargerik kunst for å gi det lille ekstra til hjemmet ditt. Plakater av ørkenen eller fjellene både ved solnedgang og soloppgang. Dyr som hvaler, blekksprut, sebraer eller majestetiske fugler, du finner alt dette her. Rike farger av blått, gull, rosa, grønt og mye mer. Ingenting kan gå galt med naturveggkunst i fokus. Disse elegante plakatene vil være det perfekte tillegget for en kunstnerisk stemning i hjemmet ditt. Velg favorittene dine og lag den perfekte bildeveggen for deg ved å kombinere disse plakatene.