Skip to main content.

Britty Flynn

Plakater

Jeg har alltid hatt lyst til å male og skape på lerret: det er min måte å koble av og nesten en følelse av meditasjon. Jeg har en tendens til å fokusere på en fargerik, energisk og finurlig stemning. 

Jeg tenker ikke så mye på hva jeg skal male og bare ruller med ideene som kommer naturlig til meg i øyeblikket. Det er alltid inspirasjon, det handler bare om å avdekke den. 

Malerier av Britty Flynn

Vi introduserer Britty Flyn – en talentfull kunstner som skaper vakre malerier i sterke farger. Brittys kunstverk er definert av hennes sterke, energiske og finurlige vibe, og kolleksjonen hennes består hovedsakelig av knallrosa og grønne nyanser. Gi stuen et friskt løft med inspirerende kunstverk fra Britty Flynns plakatkolleksjon.

Ved hjelp av forskjellige materialer som papir, lerret, pensler og akrylmaling klarer Britty Flynn å sette sitt eget personlige preg på hvert kunstverk. Hennes inspirasjon kommer fra omgivelsene rundt henne, og hun maler intuitivt, avhengig av humøret den dagen. Oppdag Britty Flynns vakre plakater hos Desenio nå!