Skip to main content.

Jaron Su

Plakater

Kunstner Jaron Su er født og oppvokst i Taiwan og beskriver kunsten sin som leken og full av detaljer. Han lager kunsten sin med akryl gouache på papir, malt for hånd.

«Alle maleriene mine forteller en historie, og de har alle en liten vri. Detaljer betyr noe for meg, så du må se nøye etter», sier han.

Inspirert av sitt eget liv og omgivelser forteller han oss at kunsten representerer en del av livet hans. Det kan være en blomst han så på løpeturen på morgen, et sted han besøkte på ferie eller en historie en venn fortalte ham. Ethvert daglig møte kan utløse en ny idé.

«Jeg føler ting veldig sterkt, og kunst er min måte å slippe løs følelsen på. Jeg ønsker å gi folk glede, men glede er aldri ren. Det er alltid litt surhet i det. Jeg tror at du må akseptere surheten for å kunne føle gleden».

Jaron Su plakater og malerier

Jaron Su er en kunstner født og oppvokst i Taiwan og er nå basert i Nederland, der han bor sammen med sin mann og katt. Han er en kunstner som skaper vakker kunst med flere forskjellige farger. Rolige og avslappende plakater med en frigjørende følelse, men ikke glem å lete etter detaljene slik at du ikke går glipp av de viktige delene.

I denne kategorien finner du plakater av for eksempel et rosa åpent landskap, en grønn hage med et stort hus, tropiske atmosfærer og planter og blomster i flere farger. Hver og en av plakatene forteller en historie om noe han har sett eller følt, alt med en liten vri. Hvis du ser nøye på kunsten, vil du se at detaljene er veldig viktige. Noe du tror er en frukt på en plante, er faktisk et romskip i en galakse langt, langt borte. Bli inspirert og utforsk kunsten hans her på Desenio, og forhåpentligvis vil det få deg til å smile.