Skip to main content.

High West Wild

Plakater

Den amerikanske kunstneren Rebecca Zwanzig har alltid latt seg inspirere av kreativitet og selvutfoldelse, som er viktig innen kunst på skolen. Hennes detaljerte og fargerike komposisjoner fanger essensen av naturen og stammer fra hennes fascinasjon for vitenskapelige studier av planter og skapninger.

«Jeg er inspirert av vintagetekstiler og illustrasjoner, vitenskapelig botanisk kunst og typografi fra 60- og 70-tallet. Jeg liker å skildre ulike former av flora og fauna gjennom det fantasifulle objektiv, og skape fantastifulle botaniske gjenstander som fremhever min karakteristiske kunstneriske stil», sier hun.

Illustrasjoner av High West Wild

Rebecca er illustratør og frilansdesigner og skaperen bak High West Wild. Hun bor i Nord-Nevada og har siden hun var liten elsket å tegne og skape. I løpet av skoleårene har hun vært opptatt av filmfotografering og grafisk design, noe som har gitt henne noen gode verktøy. Rebecca oppdaget sin glede i oljemaleri og byttet fokus for sin store kunst til malerier.

Under pandemien kjøpte Rebecca en iPad, slik at hun kunne uttrykke seg på en ny måte gjennom digital kunst. De digitale kunstverktøyene hjalp henne med å utvikle en mer intrikat og detaljert tolkning, som kunne gjenspeile hennes kjærlighet til botaniske illustrasjoner på en dypere måte.

Hun lager sine egne fantasifulle planter. Ønsker at seeren skal føle kjærlighet til naturen, vennlighet og nostalgi for design gjennom sine illustrasjoner. Temaene hennes er inspirert av vintagetekstiler og illustrasjoner, vitenskapelig botanisk kunst og den groovy typografien fra 60- og 70-tallet. Rebecca er en av våre talentfulle Featured Artists. La deg fortrylle av hennes fantastiske botaniske illustrasjoner på Desenio!