Skip to main content.

Julia Hallström Hjort

Plakater

Julia studerte medisin og psykologi, men på grunn av kroniske smerter vendte hun seg til sin kunst i stedet, som spilte en stor rolle for hennes rehabilitasjon.

Hun skaper kunst som utstråler ro og fred, og hun benytter seg ofte av nøytrale og dempende farger. Hun begynner med et håndlaget bilde, for så å redigere det digitalt for å produsere et ferdig resultat.

I og med at Julia elsker nordisk natur, får hun ofte inspirasjon fra det å gå ut på tur. Hun får ofte et behov for å skape kunst etter å ha sett en spesifik form eller fargekombinasjon.

Illustrasjoner av Julia Hallström Hjort

Julia Hallström Hjort er en kunstner, illustratør og filmskaper fra Sverige. Hun har alltid likt å tegne og male, og kan ikke helt bestemme seg for en bestemt kunsttype. Hun foretrekker å prøve forskjellige teknikker, materialer og motiver. Fra abstrakte akrylmalerier til realistiske oljemalerier og portretter med blyant og akvarellfarger. For Julia kan kunst være mektig og emosjonelt ladet med en dypere mening, men det kan også eksistere ganske enkelt som noe vakkert som gir glede, farge og en følelse til den som ser på og rommet. Utforsk kunsten hennes i denne kolleksjonen!