Skip to main content.

Passepartout

Tilbehør

Å komplettere bildet med en passepartout er perfekt når du har et motiv som du vil fremheve litt ekstra. Vi har passepartouts av høy kvalitet i hvitt og svart. Les om hvordan du velger størrelse i størrelsesveiviseren vår under produktene.

Kompletter bildet ditt med en passepartout

Passepartout til rammer og posters. Våre passepartouts er av høy kvalitet, syrefrie og finnes i ulike farger og størrelser. Vi tilbyr passepartout i fargene hvitt og svart. Uansett farge er passepartoutene gjennomfarget helt inn til kjernen. De hvite har en ren, hvit farge, og begge fargene finnes for rammer med størrelsene 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. Perfekt når du virkelig vil fremheve et motiv.

Ved å bruke en passepartout får du en fin innramming som fremhever motivet. En passepartout skaper dessuten balanse mellom plakaten og rammen, men kan også brukes til å skape kontraster mellom ramme og motiv. En klassisk hvit passepartout fremhever bildet og gir selv et enkelt motiv en mer eksklusiv følelse. Har du et fargerikt bilde som du ønsker å forsterke fargene i? Kombiner bildet med en svart passepartout. Du kan også kombinere et lyst motiv med en svart passepartout for å skape en effektfull kontrast som sørger for det lille ekstra for veggkunsten din, uansett om det er en plakat eller et fotografi.

Kjøper du en passepartout til bildet, beskytter du også motivet mot aldring. Alle våre passepartouter er syrefrie og bevarer plakaten eller bildet. Når du velger størrelse på passepartouten, tar du utgangspunkt i størrelsen på rammen og plakaten. Til en passepartout på 30x40 cm bruker du for eksempel en ramme med samme mål, der våre plakater på 21x30 cm passer perfekt. Med hvert produkt følger en produktbeskrivelse der vi anbefaler hvilken plakatstørrelse som passer perfekt til passepartouten. Ta en titt på inspirasjonsdelen vår med ferdige bildevegger. Der får du tips til hvordan du kan bruke passepartouter og annet fint bildetilbehør til plakatene dine.