Skip to main content.

Mørk eikeramme

Rammer

Våre mørke eikerammer er et høykvalitetsprodukt med en naturlig struktur som beholder den genuine følelsen av treet. Vi tar deler som er igjen fra produksjonen av en ramme til å lage nye rammer, og holder svinn på et minimum, samtidig som kvaliteten opprettholdes. Rammene kommer med akrylglass, et lett og slitesterkt materiale som varer.

Mørke eikerammer for veggene dine

Finn mørke eikerammer hos Desenio! Vi leverer høykvalitets trerammer i eikemateriale i et bredt utvalg av størrelser. 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 og 70x100 cm. Rammene er beiset for å holde finishen så stilig og naturlig som mulig. Produktet er FSC-merket som betyr at materialet er fra ansvarlig skogbruk, altså at det tas hensyn til mennesker og miljø. Rammeglasset er laget av transparent plexiglass, noe som gjør rammene både bruddsikre og lette.

Kombiner våre eikarammer elegant med plakater fra vårt brede utvalg av kategorier. Trerammene beholder den naturlige og dype følelsen samtidig som de gir hjemmet ditt en ekstra edge uansett hvilken plakat du velger. For å ramme inn plakatene dine enda mer, legg til en passepartout for en ekstra struktur, og det ferdige kunstverket blir komplett.