Skip to main content.

Coco De Paris

Plakater

Coco har jobbet med kunstgallerier så vel som internasjonale merker som Gucci og Marc Jacobs. Han kombinerer sin kjærlighet for dyr med et snev av humor for å skape unik og leken kunst.

«Mine beste ideer kommer på uventede øyeblikk: under en tur i naturen, i en drøm, når jeg kjører bil eller ser en film.»

Cocos prosess starter vanligvis med en skisse på papir. Når han er fornøyd med resultatet, maler han det endelige resultatet på lerret.

Kunstplakater fra Coco de Paris

Coco de Paris bor og jobber i Sør-Frankrike. Han har studert ved Art school of Brussels og selger nå sine kunstverk over hele verden. Han jobber hovedsakelig med akrylmaling på lerret, noen ganger også på papir. Mens han lager kunsten sin, skisserer han ideen og maler det endelige arbeidet på et lerret. Hans beste ideer kommer i uventede øyeblikk. Det kan være i en drøm, fra turer i naturen, se en film eller når han kjører bil.

Kunstverkene i Coco de Paris er malerier av fargerike dyr med menneskelig atferd blandet med mye fantasi, noe som gir kunsten et humoristisk preg. Han mener humor er måten å kommunisere på. På denne måten passer kunsten hans til et bredere publikum, både voksne og barn. Utforsk kunstplakater fra Coco de Paris på Desenio!