Skip to main content.

Heather Perry

Plakater

Heather Perry, en selvlært popartist kjent for sine livlige moteportretter, vokste opp på en gård i Iowa, og tilbrakte barndommen med å ri på hester og tegne blyantportretter for vennene sine. Mange år senere, etter å ha jobbet som grafisk designer og konkurransedyktig rulleskøyteløper, dukket hennes kjærlighet for portretter opp igjen i form av dyr kledd i catwalkmote.

«Mine verk handler om glamour, kitsch, og er noen ganger ganske absurde. Min største utfordring er å bestemme hva jeg skal male videre; Jeg har en lang liste med ideer som konstant konkurrerer om oppmerksomheten min», sier hun.

Heathers inspirasjon endres fra tid til annen. Noen ganger ser hun en catwalkstil, og et dyr dukker opp i hodet hennes, som med Highland Cow. Eller en fargekombinasjon gir en idé til et nytt verk.

«Jeg elsker å følge moteblogger og magasiner for å se hva som er nytt, men jeg prøver å ikke følge sesongene tett eller ta noen trender for seriøst heller».

 


 

 

 

Heather Perry design

I denne kategorien finner du plakater laget av kunstneren Heather Perry. Hun er basert i California og lager moderne kunst. Dyr som tigre, leoparder og sjiraffer kledd i dress og moteriktige klær med fargerik bakgrunner. Disse plakatene er perfekte for dyreelskere eller enhver kunstelsker for å gi hjemmet ditt mer farge. Velg din favoritt eller match dem med hverandre for en kul og moderne kunstvegg.