Skip to main content.

Sofia Larsson

Plakater

Som barn brukte Sofia Larsson tegning som en måte å holde fokus på skolen. Inspirert av kunstneronkelen malte hun hele tiden og skapte sin egen kunst til soverommet sitt. Men det var først i 40-årsalderen at hun gjenopptok barndomshobbyen og begynte å male igjen.

«Som selvlært kunstner har jeg ikke alltid en plan. Holdningen, sterke, kule kvinner og fargeeksplosjoner er viktige for arbeidet mitt. Mine originalmalerier er ofte store, og jeg vil at de skal etterlate inntrykk».

Inspirert av hverdagen bruker Sofia akrylmaling på lerret når hun maler originalene sine. Hun beskriver seg selv som en utålmodig perfeksjonist.

«Jeg bruker alltid mye farger når jeg maler! Jeg sitter i det, går i det, og Gud vet at jeg har ødelagt mange klær! Jeg vil at alt skal gå fort, men jeg har også vanskelig for å føle meg ferdig».

Sofia Larsson

Sofia Larsson er en kunstner basert i Sverige som skaper fargerik og sterk kunst på en vakker måte. Hun finner inspirasjon fra hverdagen, og hun ønsker å sette mer farge i folks hjem.

I denne kategorien finner du illustrasjoner av kule og sterke kvinner med store tilbehør og en mektig aura. Du vil også finne plakater av abstrakte malerier med forskjellige farger og kreative mønstre. Disse plakatene er et flott tillegg til bildeveggen din eller for å henges opp alene. Miks og match hvordan du vil, finn favorittene dine og få ønsket hennes til å gå i oppfyllelse ved å legge til litt farge i hjemmet ditt med kunstverkene hennes.