Skip to main content.

Plakathenger

Tilbehør

Tenk utenfor rammen, og heng opp plakatene dine med plakathengere. Plakathengere er moderne, stilrene og blir en elegant detalj på bildeveggen din. Her har vi samlet hele vårt sortiment av ulike plakathengere.

Plakathengere

Hvilken plakathenger passer best hjemme hos deg? Plakathengere er et elegant og trendy alternativ når du skal henge opp plakater og trykk. Samtidig blir de en elegant innredningsdetalj på veggen. Plakathengerne våre er tilgjengelige i flere ulike lengder, og de passer hele plakatsortimentet vårt. Desenios utvalg av plakathengere finnes i tre farger. Den ene er laget av ubehandlet eik, de andre to er laget av furu som er malt enten svart eller hvit. De har en smart løsning med magneter som klemmer seg fast på hver side av plakaten. Derfor er dette en skånsom løsning som ikke skader hverken papir eller trykk.

Alle plakathengerne fra Desenio leveres komplette slik at du får muligheten til å montere din plakathenger og bildevegg. Alle plakathengere leveres med messingskruer og kunstskinnbånd for oppheng. Fargen på kunstskinnbåndet avhenger av fargen på plakathengeren – beige for plakathenger i eik, hvit for den hvite plakathengeren og svart for den svarte plakathengeren.

I tillegg til våre egenproduserte plakathengere av eik og svart- eller hvitmalt tre selger vi også plakathengere fra Moebe. Disse har tynn design som passer godt til den minimalistiske og skandinaviske interiørstilen. Våre Moebe posterhengere er av metall og tilgjengelige i tre forskjellige farger – svart, hvitt og messingfarget.