Skip to main content.

Richard Podgurski

Plakater

Jeg tror at vi alle er født kunstnere, men trikset er - hvordan forblir du en? Arbeidet mitt har en tendens til å være ekstremt værfokusert og "i øyeblikket". Jeg liker å fange unike og sjeldne hendelser som naturen gir oss: Jeg har en tendens til å trives når tiden er avgjørende.

Kunst er ekstremt forstyrrende, men jeg liker å formidle følelsene jeg ønsket å vise, og å vekke følelsene hos de som ser på bildene mine. Jeg elsker å vekke tanker og fantasien. 

Plakater av Richard Podgurski

Utforsk Richard Podgurskis plakatkolleksjon her hos Desenio! Fotokunsten har sommerlige plakater som fanger noen av verdens vakreste steder. Podgurski er i stor grad inspirert av sine kolleger og favorittkunstnere, og har alltid kameraet med seg. Når han reiser, er han lidenskapelig opptatt av å vise naturens underverker.

Hvis du er ute etter fotokunst i sterke farger eller en klassisk sort-hvitt-stil, er Richard Podgurskis fotokunst et perfekt valg. Plakatene kan enkelt kombineres i en bildevegg, eller alene for å skape et statement. Kjøp favorittplakatene dine nå!