Skip to main content.

We Made Something Nice

Plakater

Da nedstengningene slo til, følte Darina, som hadde en karriere som fotograf, behovet for å finne et nytt kreativt utløp.

«Jeg trengte noe jeg kunne gjøre på egen hånd hjemmefra, og da ble konseptet We Made Something Nice født! Siden den gang har det vært en vanvittig reise!»

Darinas retroinspirerte kunstverk er inspirert av hennes forkjærlighet for matlaging og vakre fargepaletter.

«Min kreative prosess er virkelig smidig og avslappende. Jeg drikker kaffe med TV-en i bakgrunnen og kan tegne i timevis».

We Made Something Nice plakater

Darina er frilans grafisk designer og illustratør som arbeider i både Nederland og Storbritannia. Hun er opprinnelig fotograf og har erfaring med filmskaping, men nå sprer hun kreativiteten med vakkert designede grafiske trykk.

Hun jobber med risografpensler for å legge farger over hverandre for å gi kunstverkene en interessant vintage retroinspirert følelse. Hun finner inspirasjon i 50-tallsplater og filmer, så vær forberedt på å få en sterk følelse av nostalgi med disse trykkene.

Hos Desenio kan du finne grafiske trykk som viser frem favorittretten eller -drikken din. Bli inspirert og omfavn følelsen av nostalgi!