Skip to main content.

Marco Marella

Plakater

Marco Marella er en selvlært italiensk kunstner og illustratør som bor og arbeider i Venezia, der han finner uendelig inspirasjon til kunstverkene sine. Kunsten hans har vært omtalt i mange magasiner og aviser, på dusinvis av bokomslag og i utallige kommersielle produkter.

Marco Marella plakater

Marco Marella er en italiensk kunstner og frilansillustratør som bor og jobber i Venezia, Italia. Han studerte ved Chelsea School of Art i London og han har nå vært i den kreative industrien i over 30 år, og jobbet med alt fra overflatedesign til mønsterfremstilling og illustrasjoner. Arbeidene hans har dukket opp i britiske, amerikanske og franske magasiner og bokomslag.

Han finner inspirasjon i kilden til moderne illustrasjon – hjembyen Venezia. Han har vært gjennom flere tiår med å illustrere og prøvd alle teknikker som finnes. I dag drar han nytte av moderne teknikker og lager derfor kunstverkene sine digitalt på iPaden sin.

Hos Desenio kan du finne noen av hans stillebentrykk samt grafiske motiver. Mest i jordfarger, men også noen få biter med fargespreng.