Skip to main content.

Anna Brandt

Plakater

Da Annas mor døde for noen år siden, arvet hun kunstartiklene hennes og begynte å male seg selv. Hun ble umiddelbart forelsket.

«Maling er som å meditere. Jeg kobler meg fra verden, og alt stresset jeg opplever i hverdagen forsvinner. Min største inspirasjon er moren min, Siv Brandt, som var kunstner. Jeg vokste opp med å se på henne male; arbeidet hennes er veldig fargerikt, så du kan si at hun har påvirket meg».

Anna beskriver arbeidet sitt som en eksplosjon av blomster, farger, enger og himmel.

«Når jeg ser hvite vegger, er det som et blankt lerret som jeg vil fylle med farge og kaos».

Malerier av Anna Brandt

Anna Brandt er en av våre talentfulle Featured Artists. Hun begynte å male i 2019, og har siden gått i morens fotspor, og har selv blitt kunstner. Etter å ha arvet morens kunstartikler, ønsket hun å prøve det ut og ble fengslet umiddelbart. Hun uttrykker kunsten sin som en «bombastisk eksplosjon av blomster, farger, enger og himmel».

Naturen og blomstene står hennes hjerte nært og hun vet aldri hvordan maleriene vil bli til slutt. Det avhenger av tanker, humør og minner. Farger er viktigere enn selve motivet, forteller hun. Når hun ser et blankt lerret, vil hun bare dekorere det helt med vakre farger. Annas største inspirasjonskilde i livet er moren Siv Brandt, som også har malt med masse farger. Som barn så Anna moren sin male og var med på hennes utstillinger.