Skip to main content.

Arty Guava - Lay Hoon

Plakater

Som barn tilbrakte Lay Hoon, kjent som Arty Guava, time etter time med fargeleggingsbøkene sine og drømte alltid om å oppnå en kreativ karriere. Etter å ha fullført et kveldskurs i multimediadesign, bestemte hun seg for å slutte i jobben som ingeniør og starte en ny karriere innen grafisk design.

«Helt i begynnelsen av pandemien illustrerte jeg hver kveld på min iPad for å hjelpe meg selv med å håndtere alt stresset, angsten og usikkerheten som foregikk rundt meg. Da jeg delte mer av arbeidet mitt på nettet og på sosiale medier, vokste interessen, og for første gang i livet skjønte jeg at jeg kunne tjene til livets opphold i kunsten min», sier hun.

Lay beskriver sitt arbeid som uforutsigbart og lekent med et snev av asiatisk krydder. Hun forteller at hun ofte skaper det som mangler i hennes eget liv for øyeblikket. Hun bruker for det meste sin iPad når hun skaper kunstverk og liker å jobbe med akryl på lerret.

«Utfordringen for meg er å formidle abstrakte følelser gjennom kunst. Ofte prøver jeg å fange et humør eller en følelse i kunsten min. Vinduet for å fange det er ganske flyktig, så når jeg er i min sone, vil jeg jobbe raskt for å fange det før det passerer».

Arty Guava - Lay Hoon plakater

Lay Hoon er navnet bak artistnavnet Arty Guava. Lay Hoon er basert i Vancouver og Singapore, og hun er grafisk designer og illustratør. Lay Hoon beskriver kunststilen sin som dristig og leken, og hun elsker å spre glede til folk gjennom kunsten sin. Hun forteller at hun er inspirert av øyeblikk fra det virkelige liv og øyeblikk fra barndommen. Hun jobber mye med å fange følelser i kunsten sin.

I denne kategorien finner du plakater og trykk i duse, dempede farger, med motiver som kvinner som danser under måneskinnet, en feminin hånd som balanserer frukter, en kvinne som sitter i en blomsterhage, og andre motiver med kvinner og eksotiske frukter. Skap en ny følelse i hjemmet ditt og kjøp dine nye Arty Guava-plakater her hos Desenio.