Skip to main content.

Kate Birch

Plakater

En skilsmisse etter 23 års ekteskap fikk Kate til å forfølge sin "painting a day"-serie som en måte å støtte seg på. Etter å ha lagt ut kunstverkene sine på Instagram, begynte følgerne hennes å vokse og hun begynte å selge maleriene sine over hele verden.

Kates malerier er hovedsakelig stilleben og landskap, og forvandler tilsynelatende vanlige gjenstander til kunstverk i seg selv.

«I løpet av de siste årene med å dele mine daglige gjøremål på sosiale medier, har jeg vokst til å innse hvor viktig disse objektene kan være for folk. Disse små gjenstandene holder ofte historiene som utgjør livene våre, og forbinder oss med hverandre og fortidene våre.»

Kate Birch plakater

Kate Birch, som holder til i Utah, vokste opp med å elske kunst og være kreativ. Takket være en høyskoleprofessor som oppmuntret henne til å jobbe med maling og tegning, begynte hun å jobbe for å forfølge kunst som karriere. Heldigvis for oss har arbeidet hennes spredt seg over hele verden takket være sosiale medier, og hun har også deltatt i flere filmer, TV-programmer og i store butikker i USA.

Hennes favorittkunstmedium er gouache, og hun maler primært stilleben og landskap. Hun finner inspirasjon nesten overalt, og derfor maler hun vanligvis hverdagslige gjenstander som frukt, godteri eller en skygge. Maleriene hennes er stort sett små siden hun liker å være rask og ikke bli hengt opp av feil. Hun maler og beveger seg videre! Det som også er unikt med Kate, er at hun maler et nytt maleri hver dag, som hun deler med følgerne sine på sosiale medier. Bli inspirert og se nærmere på hennes kolleksjon av plakater på Desenio!