Skip to main content.

Giselle Dekel

Plakater

Som mange kunstnere begynte Giselle Dekel sin kreative reise i svært ung alder, og startet i håndverkskurs som seksåring. Som tenåring gikk hun på kunstskole og drømte om å bli tekstildesigner, og gikk på en designskole for å følge den karrieren.

«Det fungerte ikke, så jeg gikk gjennom en lang eksperimentell fase og oppdaget til slutt illustrasjonsverdenen; Jeg ble helt forelsket! Uansett hva jeg føler for å illustrere i det øyeblikket, så gjør jeg det bare. Hvis jeg ikke har flere ideer, gjør jeg noe annerledes eller eksperimentelt eller velger et emne fra min lange liste av ideer», sier hun.

Giselle er basert i Israel og bruker akvarell og Photoshop for å lage sine feel-good kunstplakater som alltid har et snev av humor i seg. Hun beskriver kunsten sin som minimalistisk, morsom og ærlig.

«Jeg er inspirert av mennesker, hverdagslige situasjoner, øyeblikkene i livet som suger, og øyeblikkene som er morsomme».

Giselle Dekel plakater

Giselle Dekel er en illustratør og overflatemønsterdesigner som for tiden er basert i Israel med opprinnelse i Belgia. Gjennom akvarell og photoshop skaper hun kunsten sin og finner inspirasjonen i hverdagens situasjoner, både det som er morsomt i livet, men også det som ikke er det. Humor er et tydelig senter for maleriene hennes og er synlig i nesten alt arbeidet hennes.

Hennes kunststil er unik og leken. Med nydelige myke fargerike farger kan vi se morsomme illustrasjoner der miniatyrfolk klatrer opp på store kaffekopper, kvinner som bader og dykker ned i kaffen. Vi kan også se strandplakater med en kvinne som spiser iskrem på stranden og en kaffekopp som flyter rundt blant bølger i havet. Liv opp hjemmet ditt og legg litt humor på veggene dine. Finn favorittene dine fra Giselle Dekel her.