Skip to main content.

Laura Page

Plakater

Etter å ha gått for en karriere innen grafisk design, bestemte Laura Page seg for å ta en pause og revurdere fremtiden sin. Da hun jobbet på en kafé, skjedde lockdown, og med mye tid hjemme hentet Laura ut malingen og kom tilbake i kontakt med kreativiteten sin.

«Drømmene mine inspirerer meg, som å reise verden rundt i en bobil, vakre steder jeg har vært på eller gjerne vil dra til. Men også solbriller som hviler på et bord, trær i en park, en tekanne … Bokstavelig talt alt!»

Laura Page maler illustrasjonene sine med hovedsakelig gouachemaling med en fargerik, beroligende og lys estetikk.

«Jeg er veldig glad i naturlige teksturer. Jeg elsker at penselstrøk er til stede i illustrasjonene mine og naturlige merker. Jeg har alltid som mål å beholde eventuelle små ufullkommenheter, noe som gjør illustrasjonen unik».

Laura Page

Finn plakater av kunstneren Laura Page i denne kategorien. Vakre og avslappende kunstverk som er perfekt for ethvert rom i huset. Laura Page er en britisk kunstner som er basert i Cornwall og lager håndmalte kunstverk. Hun finner inspirasjon fra hverdagen, reiser, natur og forskjellige mønstre.

Utforsk hennes kunst av tropiske steder med bygninger, trapper og planter eller en gate med et berømt monument i bakgrunnen. Plakat av en kvinne som sitter på en kafé og nipper til en kopp kaffe, eller en plakat av et avslappende øyeblikk på en benk der noen leser en bok for å minne deg selv på å ta en pause. Finn din egen inspirasjon gjennom kunsten hennes og vær kreativ ved å blande og matche kunstverkene for å skape den perfekte bildeveggen.