Skip to main content.

Trerammer

Rammer

Vi tilbyr trerammer i mange fine farger, med kvalitetsfinish som ikke går på bekostning av den naturlige stilen. Velg mellom eikerammer, svarte trerammer, hvite trerammer, brune trerammer og lyse trerammer – alle med slank og elegant profil. Trerammene våre leveres med akrylglass, et lett og slitesterkt materiale. De åpnes enkelt fra baksiden, og de kan henges opp både vannrett og loddrett.

Trerammer

Finn trerammer av høy kvalitet hos Desenio! Vi tilbyr et stort utvalg av trerammer i en rekke farger og størrelser, perfekt til både små bilder og store plakater. Trerammene våre er laget i Yellow Poplar, og alle har akrylglass – et materiale som er lett og slitesterkt, og som tar godt vare på plakatene dine.

Det er enkelt å henge de stilrene trerammene på veggen. De åpnes fra baksiden, og de har fester som gjør at de kan henges både horisontalt og vertikalt. Vårt store utvalg av trerammer passer fint sammen, og du kan enkelt kombinere flere farger, eller velge én farge for å få et elegant og moteriktig resultat.

Trerammene våre er laget av naturlige materialer som behandles for å oppnå forskjellige finisher. Enten du foretrekker mørke eller lyse trerammer, har vi modeller som passer for deg. Kombiner trerammer i forskjellige farger for å skape en bildevegg med dimensjon, eller hold deg til favorittfargen din for å skape en klassisk og enhetlig stil.