Skip to main content.

La Poire

Plakater

Anine Cecilie Iversen, kunstneren bak La Poire, har tegnet og malt siden hun var barn. Tidligere i år bestemte hun seg for å ta steget og bli artist på heltid. Hun beskriver kunsten sin som en studie av farger, organiske former og det moderne mennesket.

«Jeg er fascinert av det forgjengelige og alt som er i stadig forandring. Mote, femininitet, mine følelser og tanker» sier Anine.

Hun lager maleriene sine ved hjelp av akvareller, gouache, fargeblyanter og oljepasteller.

«Jeg elsker å leke rundt og prøver å ikke overtenke det, da jeg tror dette gir en viss letthet som er veldig viktig for meg,» sier hun.

La Poire posters

Anine Cecilie Iversen er artisten bak La Poire. Anine Cecilie Iversen har base i København, Danmark, og er grafisk designer. Hun begynte å tegne og male med akvareller allerede som barn. I hennes kunst kan vi se fargerike botaniske motiver, og grasiøse, moderne og fasjonable kvinner i fargerike farger og dristige organiske former. Hun beskriver at hun finner sin inspirasjon i naturen, mote, moderne kunst, og sine egne tanker og følelser. Utforsk og finn din favorittkunst fra La Poire på Desenio!