Skip to main content.

Ekaterina Zagorska

Plakater

Den bulgarske kunstneren Ekaterina Zagorska beskriver arbeidet sitt som en magisk verden av illustrasjoner.

«Kunsten min blander levende farger, litt amerikansk realisme og popkunst. Mine beste motiver er de som inneholder mange farger og en historie.»

Ekaterina kan inspireres av alt rundt seg og elsker å jobbe med akvarellmaling, fargestifter og blyanter.

«De siste to årene har jeg begynt å jobbe med digitale medier, noe jeg liker. Det er en verden av nye muligheter,» sier hun.

Illustrasjonsplakater av Ekaterina Zagorska

Ekaterina Zagorska er en bulgarsk illustratør, UI/UX-designer og grafisk designer. Hun har en universitetsgrad i kunst og har tegnet så lenge hun kan huske. Hun arbeider vanligvis med en levende fargepalett, og stilen hennes er moderne amerikansk realisme blandet med popkunst – den perfekte blandingen hvis du ønsker å lyse opp hjemmet ditt. Selv om illustrasjonene stort sett ser realistiske ut, kan hun fra tid til annen også gå inn i abstrakt kunst.

Hun liker å bli inspirert av folks reaksjoner på arbeidet sitt, og hun er stolt over å kunne inkorporere en historie i illustrasjonene sine. Hun finner også inspirasjon i hverdagslige gjenstander som morgenkaffe, et reisefotografi eller et besøk på en kunstutstilling. Hun bruker en rekke kunstmedier som blyanter, fargestifter og akvarellfarger. Hun inkorporerer også digitale verktøy som åpner en helt ny verden av muligheter. Utforsk et utvalg av arbeidet hennes her på Desenio!