Skip to main content.

Thao Courtial

Plakater

Så fort hun var gammel nok, begynte Thao Courtial å ta bilder med farens kamera.

«Det var tydelig for meg at dette skulle være min måte å uttrykke meg selv på og tolke verden på», sier hun.

Thao begynte å ta bilder av reisene sine for å beholde minnene, men snart følte hun at hun måtte gå lenger enn det. Fotografiplakatene hennes fanger magien i den verden vi lever i.

«Jeg reiser lett, og med veldig lite utstyr har jeg kamera og to objektiver, 50 mm og 35 mm. For hver destinasjon oppretter jeg et mentalt moodboard ved å spørre meg selv hvordan landet inspirerer meg og hvordan jeg følte meg der. Så ser jeg etter det rette lyset og setter fargene mine som en maler ville gjort», sier hun.

Fotoplakater av Thao Courtial

Thao Courtial er en reise- og landskapsfotograf som for tiden holder til i Toulouse i Frankrike. Thao har alltid vært fascinert av det ukjente og oppdaget nye land og kulturer i ung alder. Da hun var gammel nok til å forstå hvordan hennes fars kamera fungerte, var det åpenbart for henne at dette skulle være hennes måte å uttrykke seg på og tolke verden på.

På spørsmål om hva hun er inspirert av svarer hun: «Med sine uendelige former og farger er naturen en uuttømmelig inspirasjonskilde. Jeg er også fascinert av kunst, spesielt maling, design og arkitektur.»

Fotokunsten til Thao Courtials inviterer betrakteren til å senke tempoet og beundre. Drøm deg bort og oppdag fotografier med eksotiske klimaer, som blått, krystallklart vann, vakker fjellandskap, kule bygninger og eksotisk vegetasjon. Finn din nye fotokunst fra Thao Courtial på Desenio!