Skip to main content.

Little Detroit

Plakater

Den danske kunstneren Christine Brage lager de unike papirklippene som Little Detroit er kjent for.

"Det meste av arbeidet mitt er gjort uten en nøyaktig plan. Vanligvis ser jeg hvor skalpen fører meg. Jeg lar intuisjonen veilede meg."

Christine har drømt om å bli kunstner siden hun var liten, og fortalte oss at det å uttrykke seg selv gjennom kunst er en stor del av hvem hun er.

"Jeg forelsket meg i prosessen med å jobbe med papir, og jeg jobber alltid med nye mønstre, teksturer og fargekombinasjoner."

Papirklippmønstre fra Little Detroit

Christine Brage er en dansk designer, kunstner og grunnlegger av selskapet Little Detroit. Når hun blir bedt om å beskrive kunsten sin, svarer hun: organisk, rolig og abstrakt. Christine elsker å eksperimentere og jobber mest på frihånd. Hun kombinerer forskjellige former, farger og mønstre, hovedsakelig med papirklipp. Hun henter inspirasjon fra hvor enn hun går, for det meste fra de daglige turene i naturen.

Christine er en selvlært kunstner som har skapt kunst siden hun var liten. Hun gikk gjennom mange kunststiler, og har nå funnet den som interesserte henne mest, nemlig det å arbeide med papir.

I denne kategorien finner du fine kunstplakater fra Little Detroit. Finn perfekte par eller velg dine favoritter for å skape en fantastisk bildevegg.