Skip to main content.

Linnea Frank

Plakater

Etter å ha studert fotografi på videregående, fant Linnea Frank en forkjærlighet for kunstfotografi, og lekte med eksponeringer og teksturer i mørkerommet hennes. Etter å ha jobbet som assistentfotograf og senere i sitt eget studio med hovedsakelig mote- og skjønnhetsfotografering, tok livet hennes en vending da hun pakket sammen alle eiendelene sine og flyttet til Cape Town.

«Arbeidet mitt starter alltid med et element som taler til meg, og setter i gang den kreative prosessen. Det kan være noens øyne eller silhuett. Jeg ønsker å formidle en følelse, så det er utgangspunktet mitt», sier hun.

Linneas kreative prosess inkluderer å legge til lag, teksturer, lys og farger som skaper de spennende kunstverkene hun er kjent for.

«Jeg har ingen regler! Inspirasjonen kan komme fra åpenbare eller bisarre steder. Musikk, mennesker og natur er alltid en kilde til inspirasjon. Jeg føler at arbeidet mitt har blomstret siden jeg flyttet, hovedsakelig fordi jeg føler meg inspirert uansett hvor jeg er i dette landet».

 


 

 

 

Kunstplakater av Linnea Frank

I denne kategorien finner du plakater laget av den svenske kunstneren Linnea Frank. Hun er basert i Sør-Afrika og lager vakker og moderne kunst. Plakater i nedtonede farger som beige, svart og hvitt for en fredfull følelse med motiver med et sterkt og kraftfullt budskap. Disse plakatene er perfekte for å inspirere din indre kunstelsker. Match favorittene dine og skap den ideelle bildeveggen for akkurat deg.