Skip to main content.

Katharina Puritscher

Plakater

Som kunstner er Katharina Puritscher fascinert av de forskjellige mediene og liker å kombinere akrylmaling, akvareller, gouache, blekk og fargestifter. Etter å ha forfulgt en karriere innen businessadministrasjon, ønsket hun et kreativt utløp og begynte å dele kunsten sin på sosiale medier. Nå selges kunsten hennes, inspirert av blomster, natur og arkitektur, over hele verden.

«Jeg liker å romantisere hverdagen og overdrive litt, noe som vises i maleriene mine. Det er befriende å fokusere på de små tingene som en fin bukett, en vakker utsikt fra et vindu, eller kvalitetstid med litt kaffe, en croissant og en god bok», sier hun.

Katharina Puritscher-plakater

Katharina Puritscher er kunstner, illustratør og designer basert i Munich, Tyskland. Hennes Interesse for farger og maling begynte i tidlig alder. Katharina jobber hovedsakelig med akryl og noen ganger med blandede akvarellfarger, ulike fargestifter og pasteller. Nå selges kunsten hennes, inspirert av blomster, natur og arkitektur, over hele verden. Katharina Puritscher er en av våre talentfulle Featured Artists på Desenio. Her finner du fargerike plakater av blomster og arkitektur.