Skip to main content.

Leigh Viner

Plakater

Ved å bruke kunst for å uttrykke følelsene sine fra hun var ung, var det ikke før Leigh Viner var i slutten av 20-årene at hun begynte å satse på kunst som en karriere, kort tid etter at hun ble mor i 2003. Kunsten hennes har vært omtalt i Harper's Bazaar og Elle Magazine; hun har også gjort et kunstsamarbeid med Lady Gaga, og inntektene går til Born This Way Foundation.

«Jeg liker å gi temaet for verkene mine en følelse av gjenkjennelse. En bittersøthet som hjelper seeren å føle følelsene jeg prøver å uttrykke eller gi bevegelse til», sier hun.

Ved å bruke et bredt spekter av materialer, som akvareller, pasteller og oljer, skaper Leighs frittflytende linjer abstrakte kunstverk inspirert av natur, mote og skjønnhet.

«Jeg blir inspirert av så mange forskjellige ting hver dag, fra det jeg leser til andre samtidskunstnere og mine favoritter; Picasso, Joan Mitchell og Cecily Brown, som har vært konstant de siste årene. Og det er alltid musikk; Jeg lytter alltid til en veldig eklektisk spilleliste som setter stemningen».

Leigh Viner

Her finner du kunstverk laget av frilanskunstneren og fotografen Leigh Viner. Vakre og emosjonelle plakater å dekorere veggen din med. Leigh Viner er basert i Denver hvor hun også ble født og oppvokst.

Hennes kunstverk er inspirert av mange forskjellige ting, men musikk er en av de tingene som kan sette stemningen. Ved å utforske disse plakatene kan du føle stemningene gjennom kunsten. Hun har skapt inspirerende kunst av blomster, planter og forskjellige ansiktsuttrykk ved å leke med linjer og farger som er perfekte for stuen eller soverommet. Finn inspirasjonen din i disse plakatene og velg favorittene dine!