Skip to main content.

Brett

Hjem

Desenio tilbyr et utvalg av elegante serveringsbrett i ulike størrelser, runde og kvadratiske. Vi produserer brettene våre i FSC®-sertifisert bjørkefiner i Nybro i Sørøst-Sverige. Tilgjengelig i forskjellige design og stiler designet av vårt Desenio Design Studio. Finn våre favorittplakater på serveringsbrettene våre eller utforsk nye design du vil elske. Det finnes et serveringsbrett for enhver anledning, enten du serverer drinker på et selskap eller en helgefrokost på sengen.

Dekorative serveringsbrett

Produksjonen

Vi produserer våre serveringsbrett i Nybro, en liten by i Sørøst-Sverige. Vi lager dem i FSC®-sertifisert bjørkefinér. Hvert serveringsbrett inneholder mellom fem og åtte lag finer, avhengig av størrelse. Designen er trykt med en høykvalitetsskriver og er beskyttet av en laminert melaminbasert overflate som gjør den varmebestandig opp til 130 grader Celsius. Serveringsbrettene kommer i ulike stiler skapt av vårt Desenio Design Studio og andre berømte kunstnere. Finn kunsten du elsker på serveringsbrettene våre!

FSC®-sertifisert

Alle råvarene kommer fra FSC®-sertifiserte materialer i Europa. Forest Stewardship Council® er en internasjonal medlemsorganisasjon som arbeider for ansvarlig skogbruk med hensyn til både miljø og mennesker.