Skip to main content.

Isabelle Vandeplassche

Plakater

Å skape en kunstopplevelse var alltid en drøm for Isabelle, som har postet maleriene sine på nettet siden 2016.

«Kontoen min fortsatte å vokse, og jeg begynte virkelig å elske tanken på å tegne for et liv. Så jeg tok steget! Nå føler jeg meg heldig som får gjøre det jeg elsker».

Isabelle beskriver kunsten sin som beroligende og fredelig, hun maler hovedsakelig med akvareller.

«Jeg blir inspirert av interiør, dagliglivet, botaniske hager og loppemarkeder».

Isabelle Vandeplassche plakater

Isabelle Vandeplassche er en illustratør og kunstner fra Belgia, som nå jobber i Portugal hvor hun skaper vakre kunstverk ved havet. Kunstverkene hennes viser alt fra sommerlandskap og strender til tett jungel og hverdagslige omgivelser.

Å skape kunstverk har alltid vært en del av livet hennes, og hun maler vanligvis med akvarell og akvarell. Hun fullfører ofte kunstverket digitalt. Hun jobber med en naturlig fargepalett og blir ofte inspirert av sine egne fotografier. Målet hennes er at folk skal føle litt lykke når de beundrer kunstverkene hennes. Hun mener at kunst frigjør tankene våre og får oss til å utforske verden gjennom farger og kulturer.

Hun er inspirert av hverdagen i Portugal, reiser, loppemarkeder, botaniske hager, landskap, planter og noen ganger bare de små øyeblikkene i livet. Hun finner også inspirasjon i surfing, som er en av hennes andre interesser i livet.