Skip to main content.

Sandra Poliakov

Plakater

Den Budapest-baserte illustratøren Sandra Poliakov uttrykker sine tanker og følelser gjennom levende stillebensmalerier og blomstermønstre. Hun er kjent for sine lyse og fargerike paletter og frittflytende linjer.

«Jeg vil beskrive arbeidet mitt som fargerikt, lykkelig og fritt», sier hun.

Sandra lager sitt digitale arbeid på iPaden sin og bruker akrylmaling til maleriene sine. Hun beskriver sin kreative prosess som ganske spontan; Selv om hun begynner å lage med en bestemt idé, begynner hun alltid å eksperimentere med farger og former.

«I det siste har inspirasjonen min kommet fra innsiden i stedet for noe jeg har sett. Det er en ny opplevelse for meg, og jeg liker å oppdage følelsene mine gjennom kunst».

Sandra Poliakov plakater

I denne kategorien finner du fargerik kunst fra illustratøren Sandra Poliakovs. Hun bruker uvanlige fargevalg i maleriene sine og leker for det meste fritt med linjer og farger. Kunsten hennes gjenspeiler de emosjonelle og visuelle opplevelsene hun samlet da hun bodde og reiste rundt i verden. Vi kan se både botanikk, blomster og også illustrasjoner av mennesker. Sandra Poliakovs kunstverk er perfekt for alle kunstelskere som elsker farger.