Skip to main content.

Mrs Mighetto plakater

Plakater

Bli med til et sted forbi horisonten med denne magiske historien, eksklusivt skrevet for Desenio av duoen bak Mrs Mighetto. Denne kolleksjonen smelter sammen kunst og historiefortelling på en fantastisk måte, og lar vakre illustrasjoner fortelle historien om et spennende eventyr der Minimighettos drar på en reise for å redde alt det vakre i verden. 20 % av Desenio x Mrs Mighetto-kolleksjonen vil bli donert til Plan International, som styrker barns rettigheter i over 75 land.

 

Plan International er en global bistandsorganisasjon som streber etter en rettferdig verden som fremmer barns rettigheter og likestilling for jenter. Plan International gjør en forskjell i over 75 land og arbeider på vegne av barn for å styrke deres rettigheter. Siden det ikke er likhet i verden, har Plan International et spesielt fokus på jenter. Plan International er religiøst uavhengig og partipolitisk nøytral, og alt deres arbeid er basert på FNs barnekonvensjon.

Les mer

Mrs Mighetto plakater

Bli med oss på en reise inn i drømmenes verden. Malin Mighetto og Anna Sylvan, skaperne bak Mrs. Mighetto, har nå laget en kolleksjon hos Desenio. Kolleksjonen består av fire motiver og et eventyrmotiv i to fargeskalaer, grønn og beige. De drømmende motivene kan kjøpes enkeltvis eller i en pakke med fem, pakket inn i en vakker fru Mighetto-konvolutt. Perfekt å gi bort som gave eller som julegave.

Alle motiver er en del av en magisk godnatthistorie for barnerommet, eksklusivt på Desenio. Møt Miss Maja, Miss Freja, Mr. Sam, Mr. Hugo og flere mini-mighettoer med oppdraget om å redde all skjønnheten i verden. En godnatthistorie som får fantasien til å løpe løpsk og skaper magi på barnerommet.