Skip to main content.

Megan Galante

Plakater

Etter å ha studert maling og skulptur på kunstskole, begynte Megan Galante å jobbe som en tekstilkunstner. Arbeidet hennes er fantasifullt og noen ganger, humoristisk, med fokus på bevegelse og farge gjennom stort sett botaniske emner. Hun er inspirert av naturen og lærer om historien og symbolikken til blomster.

Plakater av Megan Galante

Velkommen til den kreative verden til Megan Galante, en talentfull kunstner hvis reise til å bli en kreativ kunstner er en inspirerende historie om lidenskap og engasjement. Fra ung alder var Megans kjærlighet for tegning tydelig. Hun visste at kunst var hennes sanne kall. Etter videregående skole flyttet hun til NYC, hvor hun gikk på kunstskole og fordypet seg i riket av maleri og skulptur.

Etter hvert som Megans kunstneriske karriere utviklet seg, fant hun sin nisje i tekstilkunst, et felt som samsvarte med hennes ønske om å forfølge illustrasjon for en levevei. I dag har kunsten hennes en whimsical og humoristisk touch, preget av bevegelse og livlige farger. Naturen er Megans ultimate muse, og skjønnheten i den store utendørs alltid driver hennes kreativitet. Gjennom kunsten sin, sikter hun å gi en følelse av ro, og omfavne skjønnheten funnet i naturen.

Megan bruker gouache som sitt medium av valg. Før hun starter et nytt stykke, gir hun seg hen til gleden ved å lage fargepaletter, og trekker fra sin kunnskap om fargeteori. Som med mange kunstnere, oppstår utfordringer, og for Megan er det kampen for å finne stunder av stillhet og kontemplasjon midt i livets travle krav. Imidlertid forblir hennes dedikasjon til kunst og hun finner alltid veien tilbake til hennes fristed.

Velkommen til Megan Galantes verden, hvor botanisk kunst og livlige farger veves sammen for å skape en gledelig kunstnerisk reise. Utforsk hennes herlige kolleksjon her og la magien i naturens skjønnhet feie deg bort.