Skip to main content.

Planleggere

Plakater

Våre planleggere er perfekte når du vil planlegge livet ditt! Heng opp planleggingsplakaten i en ramme og skriv på pleksiglasset med krittpennen. Du kan tørke bort teksten med fuktig papir, og skrive på nytt når du vil. Ukesplanleggerne og månedsplanleggerne forenkler hverdagen!

 

Kreative planleggingsplakater

Med planleggingsplakater får du bedre oversikt over livet ditt! Med pennen kan du skrive på pleksiglasset til rammen, og det du har skrevet, fjerner du enkelt med fuktig papir. Enten du skal skrive en ukeplan, planlegge måltidene eller lage en huskeliste, er våre planleggere det perfekt tilskuddet til hjemmet ditt!

Planleggingsplakatene, rammene og pennen selges separat, slik at du kan sette sammen det du trenger – eller hvorfor ikke gi et sett med plakat, ramme og penn til en venn som trenger litt orden i hverdagen? Med planleggerne finner du ut hvor enkelt det er å planlegge, og samtidig kan du slippe kreativiteten løs. La barna tegne og leke hvis du planlegger for hele familien, eller hold det rent og enkelt for å opprettholde en minimalistisk stil.