Skip to main content.

Posters fra Caroline Lundqvist

Plakater

Utforsk vår håndplukkede kolleksjon av akvareller fra Caroline Lundqvist – en svensk kunstner som maler østers. Hennes frie ånd og kunstneriske sinn skaper vakre akvareller som tilskuerne kan tolke fritt. Hennes sans for detaljer og farger gjør hver østersakvarell helt unik!
 

Håndplukkede akvarellplakater av Caroline Lundqvist

Med sitt kreative og kunstneriske sinn er Caroline Lundqvist den svenske kunstneren som klarer å fange skjønnheten til noe så unikt som østers. Hun har en egen måte å se skjønnheten i de små og hverdagslige tingene. Hennes kunstneriske sinn vises i kunsten hennes, og hennes vakre akvareller er helt unike.

«For ti år siden ble jeg oppslukt av østersens skjønnhet og skjørhet, og derfor begynte jeg å forevige dem som akvareller» – Caroline Lundqvist 

Caroline er fascinert av kontrastene, og hun bestemte seg for å begynne å male akvareller av østers. Hun leker med en myk fargepalett og kombinerer den med kontrastfarger for å skape unike malerier hver eneste gang. Hennes utgangspunkt er at mennesker likner mye på mennesker – et hardt skall som det er vanskelig å komme gjennom, og som omgir en myk og sårbar innside.

«Jeg mener de likner på oss på mange måter. Innenfor et hardt ’skall’ skjuler vi av og til vårt ’indre barn’, vårt sensuelle vesen og våre mest sårbare deler» – Caroline Lundqvist 

Vi er stolte over å kunne tilby Carolines motiver, og enten du er en ekte minimalist eller en kunstnerisk sjel, er vi sikre på at du finner en ny favoritt blant disse vakre maleriene.