Skip to main content.

Estelle Graf

Plakater

Estelle Graf begynte sin karriere som Art Director i Paris, og bor og jobber nå i Stockholm. Kunstverkene hennes har blitt stilt ut internasjonalt og vist i PLAZA, Elle og Harper's Bazaar. Kjent for sitt satiriske kunstverk, utforsker verkene hennes hva det vil si å være menneske.

«Metodene vi har utviklet for å skjule våre instinkter og arv er både rørende og rare. Tanken om at vi alle bare er griser og frosker med sofistikert oppførsel er spennende», sier hun.

Estelles kunst handler om historiefortelling og en måte for henne å utforske tankene sine på.

«Jeg elsker å gi observatøren små fragmenter fra lengre historier eller mer komplekse tanker. Observatøren må da tilskrive med sine egne assosiasjoner for å fullføre det. Det er nok derfor folk tolker det jeg gjør så veldig forskjellig - fordi jeg gir rom for det med vilje».

Estelle Graf

Estelle Grafs kunst er veldig kreativ og out-of-the-box tenkende med forskjellige farger og følelser. Hun er en svensk skaper som både har jobbet og studert i Paris og New York og er nå basert i Stockholm. Vi i Desenio er veldig stolte av å ha hennes kunst som en del av vårt utvalg.

Finn plakater av mange forskjellige dyr i scenarier der du vanligvis finner mennesker. For eksempel, en fasjonabel panter kledd i oransje, en hund som betjener en hjort og en ulv på en restaurant eller en kledd rev som sitter på en seng med luksuriøst tilbehør. Her finner du fargerike plakater med en morsom vri hvor du kan føle stemningen gjennom kunsten. Perfekt for den kunstneriske personen å dekorere ethvert rom i huset med, eller for dyreelskeren som elsker en god latter. Finn favorittene dine, og hvorfor ikke lage en bildevegg?