Skip to main content.

Plakatcollage Kit

Plakater

Utforsk våre plakatcollage kits! Finn plakater som passer perfekt sammen ved å velge ett (eller flere!) av kollasjsettene våre: nøye utvalgte sett som inneholder 20 moteriktige plakater i praktisk A5-størrelse. Utforsk alle plakatcollage kits nå!

 

Plakatcollage kits – elegante plakatsett

Med plakatcollage kits slipper du å finne de riktige plakatene til hjemmet – vi har gjort jobben for deg! De fire plakatcollage kits inneholder 20 plakater i en praktisk A5-størrelse, alle i forskjellige farger og stiler, slik at du enkelt finner det perfekte settet for deg. Settene passer perfekt hvis du vil skape en kollasj med mindre plakater over pulten, eller kanskje i et hjørne med lysslynger på soverommet.

Våre plakatcollage kits har fire forskjellige motiver: Elegance Collection, Iconic Collection, Fantasy Collection og Adventure Collection. Hvis du holder deg oppdatert på de nyeste trendene og vil at hjemmet ditt skal gjenspeile det, er Elegance Collection det perfekte valget! Med en beige og hvit fargepalett setter den et stilig preg på hjemmet. Iconic Collection består av svarthvit fotokunst, tekstplakater og illustrasjoner, og dette er det perfekte valget hvis du elsker en monokrom fargepalett. Fantasy Collection er et kollasjsett som er fullt av farger! Fashionplakatene og de unike sitatplakatene passer perfekt hvis du vil at din boblende personlighet skal gjenspeiles i hjemmet og av kunsten på veggene. Hvis du drømmer deg bort til andre deler av verden og er glad i å reise, er Adventure Collection med fotokunst fra vakre steder rundt om i verden det perfekte valget for deg!

Hvis du ikke klarer å bestemme deg for hvilket plakatcollage kit du liker best, er det lov å kombinere dem! Med en kombinasjon av Elegance Collection og Fantasy Collection kan du skape en elegant, men samtidig fargerik og unik stil i hjemmet. Utforsk alle plakatcollage kits nå, og finn det som passer best for deg!