Skip to main content.

Bærekraft hos Desenio

Skap en vakrere verden

Siden produktene våre ikke ville eksistert uten de naturlige råvarene fra skogen, er bærekraft ekstra viktig for oss. Vi brenner for å skape vakker kunst, og for å kunne gjøre det på en bærekraftig måte må vi arbeide kontinuerlig for å forbedre produksjonsprosessene våre og aktivt redusere miljøpåvirkningen vår. For en stadig vakrere verden.

Planeten vår

Environment gallery wall

Planeten vår er viktig

Vi gjør alt vi kan for å jobbe sammen mot en bærekraftig fremtid, samtidig som vi er bevisste om at det fortsatt er en lang vei å gå. Med fokus på miljømerkede materialer og metoder tar vi aktivt skritt for å minimere våre fotavtrykk sammen med våre partnere

Bærekraftighet i hjertet

På Desenio, er bærekraftighet for våre produkter en hjertesak. Vi er stolte over å arbeide med en miljøbevisst papirfabrikk for å lage våre plakater, hvor de kun bruker papir som er sertifisert og fra bærekraftig forvaltede skoger. Vi bruker premium ikke-belagt, aldersbestandig papir, for å sikre holdbarheten til våre prints.

Forest Stewardship Council®

Trykket på miljømerket papir

Desenio er et FSC®-sertifisert selskap. Det betyr at trærne som brukes i vår produksjon av kunstplakater, hogges på en ansvarlig måte som gir miljømessige, sosiale og økonomiske fordeler for alle som er involvert.

Med fokus på både miljø og samfunn

Fra og med 2020 er vi et Forest Stewardship Council®-sertifisert (FSC) selskap. Det er et naturlig grep for at vi skal kunne oppfylle bærekraftmålene våre. FSC er en ideell organisasjon som definerer strenge standarder for å sikre at skogbruk gjøres på en miljømessig ansvarlig og samfunnsnyttig måte.

FSC-sertifiseringen er et bevist på at vi oppfyller disse standardene, og den er en garanti for at materialene som brukes i produksjonen av kunstplakater, kommer fra bærekraftige og FSC-sertifiserte skoger.

Vår FSC-sertifiseringskode: SAI-COC-010910

Vår FSC Trademark License kode: FSC-C153048

FSC Certification

Kunst trykket i Sverige på miljøsertifisert papir

Vi er stolte av å jobbe med en miljøbevisst fabrikk Papirfabrikken vår er FSC-sertifisert. Det samme er papiret som brukes i våre kunstplakater og passepartout. Alle plakatene våre (med unntak av noen få håndplukkede motiver) er sertifisert og merket med FSC Mix-symbolet. Det garanterer at minimum 70% av treverket som brukes i produksjonen, kommer fra FSC-sertifiserte skoger.

Forest poster

Vi Agroforestry

Trees poster

For hvert tre som blir brukt i produksjonen av plakater vi selger, planter vi to nye trær

Takk for at dere hjelper oss med å plante 35 000 trær

I 2017 ble vi stolte partnere i Vi-Skogen, en organisasjon som siden 1983 har plantet 120 millioner trær og hjulpet over 2,5 millioner mennesker i kampen mot fattigdom. I vårt samarbeid med Vi-Skogen planter vi to nye trær for hvært tre som blir brukt i produksjonen av solgte kunstplakater. Siden 2017 har vi plantet mer enn 35000 trær!

Bekjempelse av fattigdom og klimaendringer

Vi Agroforestry mener at menneske og miljømessig bærekraft går hånd i hånd. Gjennom en helhetlig tilnærming til småbruk arbeider de for å sikre positiv innvirkning på både bøndenes hverdag og på miljøet. Ved å lære opp småbrukere i Øst-Afrika i bærekraft og treplanting kan bøndene tjene til livets opphold og også sende barna sine på skolen.

Menneskene våre

Et sted for å påvirke, inspirere og utvikle seg

Hos Desenio vil vi at alle våre ansatte alltid skal føle seg velkomne og verdsatte. Desenio er et sted for å påvirke, inspirere og utvikle seg, og arbeidsmiljøet vårt er basert på lidenskap, engasjement og vennlighet. Vi er mer enn 140 ansatte ved Desenios hovedkontor i Stockholm, fra mer enn 15 forskjellige land. Vil du bli en av oss? Se våre ledige stillinger!

BLI MED!

Et felles oppdrag med leverandørene våre

Utenfor Desenios hovedkontor samarbeider vi med noen få utvalgte leverandører i Europa og Asia. Disse samarbeidene bygges fra bunnen av, og sammen respekterer vi det viktige samfunnsmessige og miljømessige ansvaret som er definert i våre etiske retningslinjer. De består av ti prinsipper for samfunnsmessig og miljømessig bærekraft, som dekker ting som arbeidstid, lønninger, barnearbeid diskriminering og helse og sikkerhet.

Du finner våre etiske retningslinjer her.
Our work

Produktene våre

Vi følger strenge standarder når vi produserer kunstplakatene våre, og vi verdsetter håndverket som ligger bak produktene våre. Sammen med leverandørene våre arbeider vi alltid for å forbedre produktenes kvalitet og levetid ved hjelp av grundig produktutvikling.

Les mer - Produktene våre