Skip to main content.

Brandbassador

Vil du bli en Desenio Brandbassador? 

Ta sjansen og få det til å skje her. Vi har inngått et samarbeid med Brandbassador-plattformen slik at du kan dele ditt kunstneriske Desenio innhold. Ved å fullføre oppdrag, vil du tjene opp kuponger du kan bruke når du kjøper kunstverkene dine på Desenio.

Hva er en Desenio Brandbassador?

En Desenio Brandbassador er en som elsker å dekorere hjemmet sitt med moderne og trendy kunstverk, som elsker å være kreativ og å dele det med alle. Gjennom plattformen vil du få oppdrag som å følge oss, dele våre nye kolleksjoner eller dele din egen interiørstil. Jo mer du gjør, jo mer får du.

Hvem kan bli en Desenio Brandbassador?

Alle som elsker Desenio, har minimum 250 følgere og er over 18 år kan bli en Desenio Brandbassador. Vi ber bare om en ting tilbake, at du skaper innhold og legger ut.

Hva er fordelene med å bli en Desenio Brandbassador?

Ved å registrere deg for å bli en Desenio Brandbassador vil du få gratis produkter, personlige rabattkoder, provisjon på salg og nye oppdrag å fullføre hver uke.

Slik blir du med:

Å bli en Desenio Brandbassador er veldig enkelt. Klikk på knappen nedenfor og følg instruksjonene for hvordan du oppretter kontoen din. Raskt og enkelt, og det tar deg mindre enn et minutt.

Meld deg opp