Skip to main content.

Lyse trerammer

Rammer

Gi bildeveggen litt ekstra kjærlighet med disse vakre rammene. Vår lysebrune trerammer i høy kvalitet er enkle å åpne fra baksiden, slik at du kan sette inn trykket for å få en fin finish.

Lyse trerammer til veggkunst

Dekorer veggene dine med disse lyse trerammene for å få en skandinavisk følelse. Disse rammene er tilgjengelige i størrelsene 13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70 og 70 x 100. Rammene er laget av hard lønn, og de har en slank og klassisk profil. Rammen har glass av gjennomsiktig pleksiglass, som gjør at de ikke kan knuses, og som samtidig reduserer vekten. En lys treramme er et elegant valg for å ramme inn postere eller fotografier, og den ser bra ut uansett design. Les videre for å få tips til hvordan du kan kombinere rammer i lyst tre med andre designer og rammer i andre farger.

En lys treramme er et klassisk og tidløst valg som passer ethvert hjem, uansett interiør eller stil. De er tilgjengelige i mange størrelser, slik at du kan kombinere rammer etter dine behov og preferanser. De små rammene passer fint til fotografier og annen liten kunst. Vil du at designen skal være midtpunktet? Hvis du legger til et feste, kan du velge en større ramme. Bruk et hvitt eller svart feste som passer til motivet – rammen i lyst tre passer perfekt sammen med alle farger.

Godt tips! Lyse trerammer tar seg ekstra godt ut når de kombineres med svarte og hvite trerammer. Kombiner forskjellige typer rammer for å skape en trendy, men varm følelse. Med postere og rammer fra Desenio kan du enkelt skape en stilren bildevegg.