Skip to main content.

Brune trerammer

Rammer

Gi bildeveggen litt ekstra varme med disse vakre rammene. Våre brune trerammer i høy kvalitet er enkle å åpne fra baksiden, slik at du kan sette inn trykket for å få en fin finish.

Brune trerammer

Dekorer med brune trerammer for å skape en jordnær følelse. Disse rammene er tilgjengelige i størrelsene 13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70 og 70 x 100. Rammene er laget av tre, og de har smal og klassisk profil. Rammen har glass av gjennomsiktig pleksiglass, som gjør at de ikke kan knuses, og som samtidig reduserer vekten. En brun ramme er et elegant valg for å ramme inn postere eller fotografier, og den ser bra ut uansett design. Den rammer inn designen og fremhever den på en tydelig måte, med brun kontrastfarge. Ta en titt på inspirasjonsrommet vårt for å finne ut hvordan du kan kombinere brune rammer med forskjellige designer og rammer i andre farger.

En brun ramme er et klassisk og tidløst valg som passer ethvert hjem, uansett innredning eller stil. De er tilgjengelige i mange størrelser og tykkelser, slik at du kan kombinere rammer etter dine behov og preferanser. De små rammene passer fint til fotografier og annen liten kunst. Vil du virkelig fremheve designen din? Hvis du legger til et feste, kan du velge en større ramme. Bruk et hvitt, grått eller farget feste som passer din design – den brune rammen passer perfekt sammen med alle farger.

Godt tips! Brune rammer og trefarger gir et jordnært og varmt utseende. Kombiner to fargetoner i en bildevegg for en varm og trendy følelse. Med postere og rammer fra Desenio kan du enkelt skape en stilren og personlig bildevegg.