Skip to main content.

New York

Plakater

Kontraster, drømmer og personligheter er tre elementer som beskriver vår New York-kolleksjon. Motivene er eksklusive og fotografert av Desenios kreative team. De inngår i Studio Cosmopolitan, en kolleksjon av fotokunst som hyller verdensborgeren.

Fotografier fra New York

For oss handler New York om kontraster, drømmer og personligheter – tre elementer som gjør byen til en naturlig del av Studio Cosmopolitan.

Kolleksjonens 24 motiver skildrer en by som er full av kontraster og liv. Majestetiske bygninger, som Chrysler Building og Flatiron Building, skaper – sammen med byens skyline og de karakteristiske drosjene – en spennende helhet som gjengir byens pulserende atmosfære.

New York er ikke bare et mekka for design, mote og populærkultur. Byen utmerker seg også med sine mektige skyskrapere, opplyste billboards og gater som yrer av folkeliv.

Uansett om du er født og oppvokst i NYC, drømmer om å besøke storbyen eller bare har forelsket det i stedet, er metropolen en by for alle. Vis frem din kjærlighet til byen med en New York-plakat. Klikk her for å få inspirasjon til hvordan du kan kombinere motivene og skape en bildevegg. Du kan velge å skape en stilren, svarthvitt bildevegg med New York-plakater eller å inkludere motiver med subtile fargetoner.