Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

NYC Subway Plakat

107,40 kr179 kr
40%*
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 599 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Svarthvitt-fotografi av New York Subway

I verdensmetropolen New York knyttes alle steder sammen ved hjelp av deres kjente t-banesystem, som her har blitt fanget i et bilde. Denne plakaten med et svarthvitt-fotografi av stasjonen Rockefeller Center som er tatt av vårt kreative team, blir en fin detalj i hjemmet, og sammen med de andre motivene våre fra New York kan du skape en fin kollasj som inviterer deg inn i byen. Plakaten har en hvit kant som rammer inn motivet på en fin måte.

Studio Cosmopolitan

11310-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kolleksjon av fotokunst som er skapt av Desenios kreative team. Fotografiene viser vakre steder i de tre metropolene New York, London og Paris. Alle byene preges av den levende kulturen og mangfoldet blant menneskene som arbeider der. Det er ingen tilfeldighet at trender innen mote, design og kunst ofte ser dagens lys i disse byene.

I Studio New York, «byen som aldri sover», har vi foreviget ikoniske kjennetegn for byen, som Times Square, Brooklyn Bridge og byens mektige silhuett, sammen med byens dekorative fasader. Kolleksjonen er en kombinasjon av vakre detaljbilder og svimlende høyder med mektige kontraster.

Bildevegg inspirasjon