Skip to main content.

Plakater med koordinater

Plakater

Husk et spesielt sted med en koordinater plakat! Legg til koordinater på disse personlige plakatene for å huske hvor dere møttes, hvor du fridde, eller andre spesielle steder dere begge holder kjær. Du bare velger favorittdesignet ditt og føyer til navnet på eller koordinatene til et sted dere begge elsker, og som har en spesiell betydning. Gjenopplev dagen, og minnene som følger med den, med våre koordinater plakater.

Personlig koordinater-plakater med teksten din

Koordinater plakater er en morsom og stilig måte å se tilbake på en spesiell dato på. Vi har mange design som du kan velge mellom. Når du har valgt favorittdesignet ditt, legger du til navnet på det spesielle stedet eller koordinatene for å fullføre designet. Ferdig!

La den personlige plakaten henge i gangen eller på soverommet der den lett kan ses, slik at du får en daglig påminnelse om det spesielle stedet. En koordinater plakat kan brukes til å huske mange forskjellige steder! Fridde du et spesielt sted, eller forlovet deg? Savner du rett og slett byen du pleide å bo i og ønsker å hedre den? Dette er designene for deg! Gi bildeveggen et personlig preg med en av disse personlige plakatene.

Oppdag alle plakatene i kategorien personlige plakater som bare finnes hos Desenio, og utform din egen koordinater plakat i dag.