Skip to main content.

Personlige posters

Plakater

Bestill en personlig plakat. Her har vi samlet motiver med vakker design, der du selv kan velge tekst. Plakaten trykkes på bestilling, og blir en unik og personlig gave til deg eller noen du er glad i.

Personlige posters med egen tekst

Her kan du bestille en personlig plakat med egen tekst. Velg blant mange forskjellige motiver, for eksempel personlig fødselsdagsbilde, personlig bryllupsbilde, dåpsbilde, adressebilde og andre personlige plakater. Lag ditt eget bilde fra mange forskjellige temaer, fra kjærlighet og bryllup til familie og byer. Design din egen plakat, bursdagsplakat eller navneplakat med bursdager for alle i familien, som er en unik og personlig plakat som du ikke finner andre steder. Med et adressebilde kan du skrive inn adressen din på plakaten, og få en unik plakat til hjemmet ditt. Bestill en personlig plakat, og lag din egen plakat med egen tekst allerede i dag.


Personlig gave

Personlige bilder med egen tekst er den perfekte bryllupsgaven, bursdagsgaven, dåpsgaven, eksamensgaven eller innflyttingsgaven. Lag din egen plakat med tekst til deg og familien din, eller noen andre du er glad i. En personlig plakat er også en super gave til kjæresten, kona, mannen eller søsken. Design din egen plakat, og skap ditt eget kjærlighetsbilde eller familiebilde, som du kan gi bort som personlig gave på valentinsdagen eller på jubileumsdagen. En bryllupsplakat med bryllupsdatoen er den perfekte bryllupsgaven eller bryllupsdagsgaven. Hvis du ikke vet hva du skal gi i gave til familien, er en personlig bursdagsplakat er godt valg. Personlige plakater er alltid et godt valg for deg som vil gi bort en unik julegave eller bursdagsgave til nære og kjære – eller hvorfor ikke bestille en egen plakat til deg selv?