Skip to main content.

DESENIO X MRS MIGHETTO

Bli med til et sted forbi horisonten med denne magiske historien, eksklusivt skrevet for Desenio av duoen bak Mrs Mighetto. Denne kolleksjonen smelter sammen kunst og historiefortelling på en fantastisk måte, og lar vakre illustrasjoner fortelle historien om et spennende eventyr der Minimighettos drar på en reise for å redde alt det vakre i verden.

Product Slider

TIL KOLLEKSJONEN

DRØM SØTT

Denne kolleksjonen er tilgjengelig i to forskjellige farger og inneholder fem kunstplakater, fire illustrasjoner og en historieplakat. Kjøp dem separat eller få hele kolleksjonen pakket i en vakker konvolutt.

STORYTELLING ART

«Vi håper illustrasjonene våre vil vekke fantasien din mens du legger til litt magi på barnets rom, og gir glede i mange år fremover». Malin Mighetto og Anna Sylvan, duoen bak Mrs Mighetto

Product Slider

TIL KOLLEKSJONEN

Mrs Mighetto-plakater

Bli med oss på en reise inn i drømmenes verden. Malin Mighetto og Anna Sylvan, skaperne bak Mrs. Mighetto, har nå laget en kolleksjon hos Desenio. Kolleksjonen består av fire motiver og et eventyrmotiv i to fargeskalaer, grønn og beige. De drømmende motivene kan kjøpes enkeltvis eller i en pakke med fem, pakket inn i en vakker fru Mighetto-konvolutt. Perfekt å gi bort som gave eller som julegave.

Alle motiver er en del av en magisk godnatthistorie for barnerommet, eksklusivt på Desenio. Møt Miss Maja, Miss Freja, Mr. Sam, Mr. Hugo og flere mini-mighettoer med oppdraget om å redde all skjønnheten i verden. En godnatthistorie som får fantasien til å løpe løpsk og skaper magi på barnerommet.