Leveringstid 2-5 dager
Fraktfritt over 599 kr
Posters
Rammer
Inspirasjon
Sum
Igjen til gratis frakt
Sum
Igjen til gratis frakt
Til kasse
0 Varer
Fortsett å handle
Til kasse
  • Filtrer

  • Tøm filter

Bruk filter
MÅL
Rammer
Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber. Rammene er tilgjengelige i åtte størrelser, i alt fra små fotorammer i 13 x 18 cm til store bilderammer opp til 70 x 100 cm.
Velg kategori
Filtrer
Velg sortering

Rammer, bilderammer

Hos Desenio finner du et stort utvalg av billige rammer på nett. Du kan kjøpe både små og store bilderammer hos oss i størrelsene 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 61x91 cm og 70x100 cm. I tillegg tilbyr vi passepartout som du kan kjøpe til rammene dine for å få en fin innramming av plakaten.

Rammene våre er tilgjengelige i ulike farger, materialer og størrelser slik at det skal bli så enkelt som mulig å finne passende plakatrammer og tilbehør til plakatene dine. Hos Desenio finner du rammer til plakater i både tre og metall. Trerammene vi tilbyr, er tilgjengelige med ramme i svart, hvit og ubehandlet eik. Metallrammene våre har polert overflate og er tilgjengelig i gull, kobber/rosegull og sølv. Alle små og store rammer til plakater er av glassklart pleksiglass (også kalt akrylglass og hobbyglass), noe som gir lette og uknuselige bilder.

Alle rammene våre er av høy kvalitet og har en smart konstruksjon. Rammen åpnes enkelt på baksiden når du skal sette inn plakaten. Du slipper skarpe og vanskelige metallpigger. I tillegg har de små rammene våre i ramstørrelse 13x18cm og 21x30 cm et bakstykke med støtte slik at rammen enkelt kan vikles og stå for seg selv. Alle rammene hos Desenio kan naturligvis henges opp på veggen både stående og liggende, slik at du skal kunne utforme bildeveggen din slik du selv vil.

Av annet tilbehør finner du både plakatklemmer og plakatoppheng, som begge er smarte og elegante løsninger for å henge opp favorittplakatene dine på veggen. Hos Desenio finner du i tillegg bildelister og washitape. Hos oss kan du bestille billige bilderammer og tilbehør for å få en komplett bildevegg. Kjøp bilderammer på nett!

Filtrer

×
Bruk filter

Dette synes kundene våre

9.3
Basert på 2234 anmeldelser. Se noen av anmeldelsene her.
Rask levering Rask levering. Bra kvalitet. 22 May Anne Ødegaard
Rask levering Rask levering, fine bilder ! 21 May Dina
Rask levering Rask levering 15 May Nataliya
Rask levering Rask levering, fine bilder. 14 May StineG

Rask
levering

Matt premiumpapir
& trykk av høy kvalitet

Sikre
betalinger

Trustpilot
vurderinger

×
Fortsett å handle
Til kasse
Fortsett å handle
Til kasse

Fullfør bildeveggen din

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Vennligst skriv på engelsk eller svensk

Filen må være mindre enn 5 MB.
Tillatte filtyper: gif jpg png

Filen må være mindre enn 5 MB.
Tillatte filtyper: gif jpg png


Overvåkning av

Fortsett å handle

Overvåk

Ett eller flere av produktene du har valgt, er midlertidig utsolgt og ble derfor ikke lagt i handlekurven. Her ser du en liste over disse produktene.

Skriv inn e-postadressen din, og velg produktene du vil overvåke

Overvåk alle
Fortsett å handle
Til kasse