Skip to main content.

Om produktene våre

Vi har høye standarder når vi produserer kunstplakatene våre. Produktene våre er ekte håndverk, og sammen med leverandørene våre arbeider vi alltid for å forbedre produktenes kvalitet og levetid. Vi er også stolte over å være et FSC®-sertifisert selskap. Det betyr at trærne som brukes i produksjonen av både plakatene og rammene våre, ble høstet på en ansvarlig og bærekraftig måte.

KUNSTPLAKATER

Papiret vårt

Alle plakatene våre (unntatt noen designr) er trykt på 200 g/m2 ubestrøket premiumpapir. Det har en matt overflate uten gjenskinn, noe som gir en premiumfølelse. Papiret vårt er også aldringsbestandig.Papiret produseres i Sverige, og papirfabrikken, massen som brukes til å lage papiret og selve papiret er sertifisert av Forest Stewardship Council®. Det garanterer at trærne som brukes, ble høstet i samsvar med alle lover og forskrifter samt FSC-organisasjonens strenge kriterier for sosial og miljømessig bærekraft. Alle plakatene våre (unntatt noen design) er merket med FSC Mix-symbolet på nettstedet vårt. Det er din garanti for at minimum 70 prosent av trærne som ble brukt i produksjonen, kommer fra FSC-sertifiserte skoger.

Trykk

Alle plakatene våre trykkes i Sverige, bortsett fra noen få håndplukkede motiver. Vi bruker forskjellige trykkerier for å oppnå optimal kvalitet for hvert motiv, avhengig av om det er et fotografi, et grafisk motiv eller trykk med folie. Trykkeriene våre bruker forskjellige typer blekk basert på teknikken som kreves, men det velges alltid i tråd med alle relevante EU-forskrifter (inkludert, men ikke begrenset til REACH). Blekket er også 100 prosent vegansk.

Resirkulering

Plakatproduksjonen vår gir svært lite avfall, og overflødig papir resirkuleres til aviser av trykkeriene og papirfabrikken. Vi oppfordrer kundene våre til å gjenbruke plakatene våre, eller til å resirkulere dem. Papiret vårt kan resirkuleres til ny papirmasse opptil sju ganger.

RAMMER

Vi tilbyr elegante tre- og metallrammer til ethvert interiør, og hos oss finner du alt fra mindre rammer som passer perfekt til fotografier, til større rammer som virkelig blir midtpunktet på veggen.

Rammene våre lages for hånd av dyktige og erfarne håndverkere, og de produseres i Europa og Asia. Rammeleverandørene våre er nøye utvalgt i tråd med kravene til sosialt og miljømessig ansvar i våre etiske retningslinjer.

Alle tre- og metallrammene våre er FSC®-sertifiserte og merket med FSC Mix-symbolet på nettstedet vårt. Det er din garanti for at minimum 70 prosent av trærne som brukes i produksjonen, kommer fra FSC-sertifiserte skoger.

Vi tilbyr rammer i åtte forskjellige størrelser: 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm og 100 x 150 cm. Alle leveres med gjennomsiktig pleksiglass, som er lett og uknuselig. Alle åpnes på baksiden med klips som vris, slik at det blir enkelt å ramme inn plakaten uten å bekymre seg for skarpe metallpinner. Mindre metallrammer på opptil 30 x 40 cm har små metallpinner.

Trerammer

Trerammene våre lages i massivt tre, og de finnes i svart, hvitt, eik, mørkt tre og lyst tre. Eikerammene våre lages i ubehandlet eik, og de mørke, svarte og hvite trerammene lages i poppeltre som males. Våre lyse trerammer lages av lønn som behandles med et gjennomsiktig lag for å bevare den naturlige finishen. Våre store trerammer i størrelsene 50 x 70, 70 x 100 og 100 x 150 cm leveres med forborede hull på baksiden, slik at klipsene holdes fast når rammen løftes.

Metallrammer

Metallrammene våre finnes i fargene svart, gull, sølv og kobber. De lages i aluminium, og de har tynn profil som skaper en elegant stil. De gull-, sølv- og kobberfargede rammene har høyglanset overflate, og den svarte metallrammen har matt overflate.

Resirkulering

Vi oppfordrer alle kundene våre til å gjenbruke rammene, eller til å resirkulere dem når de ikke lenger skal brukes. Trerammene våre, inkludert de med MDF-bakside, kan resirkuleres til treflis som igjen kan brukes til å lage biodrivstoff, som er et alternativ til fossilbasert drivstoff. Metallrammene våre kan resirkuleres til nye aluminiumsprodukter, noe som krever 95 prosent mindre energi enn ny aluminium. Pleksiglasset sorteres som brennbart avfall, slik at det kan brukes til å lage energi.

BRETT

Laget av bjørkefinér, disse brettene er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og flott skandinavisk design. Ta vare på brettene dine ved enten å vaske dem for hånd eller bruke et mildt program i maskinvask. Det er viktig å merke seg at hyppig vask med maskinoppvaskmiddel kan medføre synlig slitasje på overflaten. Våre bretter er FSC®-sertifisert og stolt laget i Nybro i sørøst-Sverige, med materialer hentet fra Europa.

TILBEHØR

Vi tilbyr en rekke tilbehør som en siste finish av plakatene dine - fra passepartouter til opphengsløsninger som klips, plakathengere,washi-tape og bildehyller. Alle våre passepartouter, plakathengere og bildehyller er FSC®-sertifiserte og merket med FSC Mix-symbolet på nettstedet vårt. Det er din garanti for at minimum 70 prosent av trærne som brukes i produksjonen, kommer fra FSC-sertifiserte skoger.

Passepartouter

Våre passepartouter er av høy kvalitet. De kalles også partoutkort, og de brukes til å ramme inn og fremheve plakatens motiv, samtidig som de gir et mer eksklusivt resultat. Våre passepartouter lages i Sverige, og de passer i rammer med størrelsene 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. De finnes i både svart og hvitt, og de er gjennomfarget - den svarte har svart kjerne, og den hvite har hvit kjerne. De hvite passepartoutene har nøyaktig samme farge som plakatpapiret. Våre passepartouter inneholder ikke syre.

Plakathengere

Plakathengerne våre er en stilren måte å vise frem kunsten din på, og de passer perfekt på bildeveggen. De finnes i flere forskjellige lengder, perfekt til alle plakatstørrelsene våre, og du kan velge mellom tre farger - ubehandlet eik og to modeller i furu, malt i svart eller hvitt. De leveres med messingskruer og kunstskinnreimer for oppheng i matchende eik, hvitt eller svart. Magneter på begge sider holder plakaten på plass uten å skade den.

Bildehyllene

Med bildehyllene våre er det enkelt å vise frem plakatene på en stilren måte. De er et supert alternativ hvis du bytter plakater regelmessig! De finnes i svart, hvitt og eik, og de er 70 cm brede og 9,5 cm dype. De leveres med skruer for å festes på veggen, og hvis du vil ha en lengre hylle, kan du feste flere ved siden av hverandre.