Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Fanget i øyeblikket, uten oversikt over tiden. Denne kvelden er det eneste vi har. Feire livet – feire deg.

Med Studio Collection Luxe kan vi nyte livets luksus, føle spenningen av det ukjente og slippe å ta livet så høytidelig. Denne kolleksjonen er skapt av vårt eget Design Studio, og den fanger følelsen av vår lengsel etter sårt tiltrengt moro! Finn frem de glitrende kjolene, de høyhælte skoene og kveldene du skulle ønske aldri tar slutt. Celebrate life, celebrate you.

«Vi ønsket å skape en historie som inviterer oss inn i en verden preget av optimisme og moro, en verden der øyeblikket er alt som betyr noe – og mulighetene synes å være uendelige.»
Annica Wallin, Creative Director

Glitrende fotokunstkolleksjon – Studio Luxe

Utforsk en verden full av eventyr, luksus og feiring – utforsk Studio Luxe! Denne fotokunstkolleksjonen fra Desenios Design Studio hyller livet og får oss til å lengte etter bedre tider. Med disse glitrende plakatene kan du skape en bildevegg full av liv og gjøre hjemmet ditt til et sted hvor du kan unnslippe virkeligheten.

I likhet med de glade 20-årene, lengter vi alle etter sene kvelder sammen med venner, glitrende kjoler og nye eventyr. Studio Luxe er helt perfekt når du vil drømme deg bort til morsomme kvelder ute på byen, og fotokunstkolleksjonen får veggene dine til å glitre. Utforsk kolleksjonen og finn dine favorittplakater!